Babyfoon Luvion babysense 7 bewegingsmonitor

Babyfoon Luvion babysense 7 bewegingsmonitor

BABYSENSE7
Artikel kan online en in de winkel besteld worden - Gebruikelijke leveringstermijn 0-10 dagen
€ 129,00
Inclusief btw
Babyfoon Luvion babysense 7 bewegingsmonitor

 

Luvion babysense

De nieuwe Babysense sensormatje tegen wiegendood
Helaas is de ongerustheid die veel ouders hebben niet helemaal onterecht. Nog steeds stopt of schokt soms de ademhaling van jonge baby's zonder aantoonbare aanwijzing. Met de Babysense kiest u voor de beste kwaliteit bewegingsmonitor die u zal alarmeren indien dit gebeurd. Door vooruitstrevende technologie detecteren de zeer gevoelige sensormatjes iedere beweging van uw baby. Hierdoor kunt u uw baby in de gaten houden en zelf tijdens het eerste vermoeiende jaar na de bevalling ook een heerlijke nachtrust tegemoet zien.

Hoe werkt de nieuwe Babysense?
De volledige set bestaat uit twee ronde sensormatjes van die onder het matras geplaatst kunnen worden en een control unit. De extreem gevoelige sensormatjes reageren op beweging door het matras heen. Zodra er geen beweging meer wordt waargenomen voor meer dan 20 seconden of zodra het aantal ademhalingbewegingen daalt onder 10 per minuut zal het het alarm afgaan en een rood licht gaan flikkeren. Dankzij de Babysense wordt je dus direct gewaarschuwd zodra de ademhalingsbeweging onacceptabel veranderd. De bediening is eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk. Door het gebruik van 1,5 Volt batterijen lopen er geen stroomkabels door het bedje.

Bij Luvion Premium Babyproducts ligt de focus op zowel design als gemak, de productlijn bevat verschillende baby- en verzorgingsproducten. Bij Luvion is de filosofie dat door het ontwikkelen en produceren van hoge kwaliteit babyproducten zij het leven van ouders kunnen vereenvoudigen.

7 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijstje

Deze website gebruikt cookies.