Sleepyhead/Dockatot deluxe pod Cloud Grey 0-8m

Sleepyhead/Dockatot deluxe pod Cloud Grey 0-8m

SCA10356
Artikel kan online en in de winkel besteld worden - Gebruikelijke leveringstermijn 0-10 dagen
€ 150,00
Inclusief btw
Sleepyhead/Dockatot deluxe pod Cloud Grey 0-8m
Kleur
  • Lichtgrijs

 

Slaapnestje

Opnieuw in de baarmoeder: Sleepyhead/DockATot® is ontworpen om een veilige, knusse en rustgevende omgeving voor baby's aan te bieden. We willen graag denken dat onze nestjes het beste alternatief zijn voor de baarmoeder. Baby's kunnen rusten, spelen en loungen, zonder de beperkingen van gespen of de afleiding van felgekleurde toeters en bellen.
Reizen: Sleepyhead® is perfect voor als je een "jet-setting" familie bent of gewoon een rustplaats wilt verplaatsen van kamer naar kamer. Sleepyhead® is van lichtgewicht materiaal en eenvoudig om mee te reizen.
Mikroklimaat & omgeving: Voor klimaat van een baby moet alles perfect, comfortabel en veilig zijn, dan moeten we niet alleen denken alleen over de wereldwijde klimaat, maar juist aan hun microklimaat. Het microklimaat is de ruimte die direct van invloed is op hun omgeving. Sleepyhead® is hypoallergeen en gemaakt met de meest verzorgende en hygiënische stoffen die ook uitstekend luchtdoorlatend zijn.

Afmetingen: 460 mm breed x 750-850 mm lang [750 mm met clips dicht en 850mm met clips open]
Materialen: Hoes: 100% cotton Oeko-Tex Standard 100 Class 1 certified; Vulling: 100% polyester Oeko-Tex Standard 100 Class 1 certified.

Reizen:
Sleepyhead® is perfect voor als je een ”jet-setting” familie bent of gewoon een rust plaats wilt verplaatsen van kamer naar kamer. Sleepyhead® is van lichtgewicht materiaal en eenvoudig om mee te reizen.
Mikroklimaat & omgeving:
Voor klimaat van een baby moet alles perfect, comfortabel en veilig zijn, dan moeten we niet alleen denken alleen over de wereldwijde klimaat, maar juist aan hun microklimaat. Het microklimaat is de ruimte die direct van invloed is op hun omgeving. Sleepyhead® is hypoallergeen en gemaakt met de meest verzorgende en hygiënische stoffen die ook uitstekend luchtdoorlatendheid bieden.
Waarom Sleepyhead® :
Er zijn zoveel nestjes, waarom is Sleepyhead® zo anders? De Sleepyhead® is uitvoerig getest, met behulp van de beste en meest ademende materialen om een perfecte microklimaat voor baby’s en kinderen te creëren. We zijn niet zomaar een nestje en gebruiken geen kind- onvriendelijke materialen zoals elastieken touwtjes en kleine “houtje-touwtje” sluitingen.
Al onze materialen, clips, ritsen zijn baby-proef. Zelf de clips die de bumpers tegen elkaar aan houden wanneer dicht gedragen springen vanzelf open uit veiligheid wanneer er meer dan een gewicht van 5 kilo tegenaan getrapt wordt.
Onze nestjes zijn ontworpen met luchtdoorlatendheid in gedachten, het gezicht van de baby (mond en neus) ligt relatief hoog ten opzichte van de zijkanten. De zijkanten zijn laag en ook afgerond. Een baby die op de juiste manier goed in het nestje ligt, op zijn rug, ademt in “open air” zo te zeggen. In tegenstelling tot andere bassinets, nestjes of manden, is het interieur van onze nestjes zorgvuldig ontworpen om een maximale ademend vermogen te bereiken.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijstje

Deze website gebruikt cookies.