• Aanbieding!
  • -€ 4,19
Medela hydrogelpads verpakt per 4
Medela hydrogelpads verpakt per 4
Medela hydrogelpads verpakt per 4
Medela hydrogelpads verpakt per 4

Medela hydrogelpads verpakt per 4

008.0058
Artikel kan online en in de winkel besteld worden - Gebruikelijke leveringstermijn 0-10 dagen
€ 9,76 € 13,95 -€ 4,19
Inclusief btw
Medela hydrogelpads verpakt per 4

 

Verlichting voor pijnlijke tepels

Medela Hydrogel Pads geven direct verlichting bij tepelkloven en -wondjes, en verzachten pijnlijke tepels.

  • Borstvoeding geven is een bijzondere ervaring, die moeder en baby dichter bij elkaar brengt. Tijdens de eerste week kunnen moeders last hebben van gevoelige tepels, wat het gevolg kan zijn van normale huidveranderingen na de geboorte of complicaties bij de borstvoeding. Bij gevoelige tepels bieden deze compressen van Medela verkoeling en bescherming.
  • De Hydrogel Pads van Medela geven snel verlichting aan pijnlijke tepels doordat ze zich als een beschermend, verkoelend kussentje aan de huid hechten. Ze bevorderen het genezingsproces door de huid gehydrateerd en zacht te houden.
  • De compressen zijn steriel, individueel verpakt en herbruikbaar gedurende 24 uur.

Moedermelk gaat Medela bijzonder aan het hart. Het bevat alle voedingsstoffen die onmisbaar zijn voor de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van een baby en het sluit precies aan op de veranderende behoeften van de opgroeiende zuigeling. Met ten minste vijf maal zoveel bestanddelen als kunstvoeding, zit het vol met onmisbare vitamines, mineralen, vetzuren en belangrijke antilichamen die het afweersysteem versterken. Onlangs is aangetoond dat het ook stamcellen bevat, de universele bouwstenen voor groei en ontwikkeling. Moedermelk is waardevol. De manier waarop moedermelk wordt opgevangen en bewaard is essentieel voor de gezondheid van de baby. Daarom heeft Medela alleen BPA-vrije flessen en containers. Om het je nog comfortabeler te maken en je te helpen effectief te kolven, biedt Medela verschillende typen borstschilden, zodat je het borstschild kunt kiezen dat jou het beste past. De Store & Feed set voor moedermelk en de Startset voor borstvoeding bevatten onze populairste producten. Deze helpen je tijdens de eerste weken en zijn ook uitstekend geschikt om cadeau te doen.

Product toegevoegd aan verlanglijstje

Deze website gebruikt cookies.