Koelstra transporttas buggy simba

Koelstra transporttas buggy simba

K-T
Artikel kan online en in de winkel besteld worden - Gebruikelijke leveringstermijn 1-3 dagen
€ 29,00
Inclusief btw
Koelstra transporttas buggy simba
Kleur
  • Zwart

 

Zak voor buggy

Travelbag van Koelstra voor de buggy "Simba en Twiggy". U wenst uw buggy efficiënt en handig te transporteren? Dan biedt deze speciaal op maat gemaakte, stevige travelbag de oplossing.

Sinds de oprichting van Koelstra is er veel veranderd, maar de basis "The Original" is nog steeds hetzelfde. Koelstra staat voor kwaliteit, veiligheid, eenvoud en gebruiksgemak. Ontwerpers blijven voortdurend op zoek naar manieren om sneller, beter en slimmer te werken. Bij Koelstra worden de producten voortdurend verder ontwikkeld om u en uw kind zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast worden de Koelstra producten vaak al enkele jaren gebruikt. Voor Koelsra is het daarom extra belangrijk dat het product veilig en kwalitatief is. De Koelstra producten zijn robuust, veilig, stabiel en voldoen aan alle wettelijke en reglementaire eisen. U kunt vertrouwen op een Koelstra!
Sinds september 2015 is het 80-jarige familiebedrijf Koelstra uitgegroeid tot een zusterbedrijf van Atelier 49 Nederland BV. Dit familiebedrijf is sinds 1967 succesvol in het ontwerpen en produceren van babyverzorgingsproducten en exporteert haar merken bébé-jou en LUMA babycare wereldwijd. Bij Atelier49 wordt "4 generaties ervaring" gecombineerd met de technieken en trends van nu. Daarnaast staan kwaliteit en veiligheid bij al haar merken voorop!

No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product added to compare.

Deze website gebruikt cookies.