Voorbereiding

  • Ons enthousiast en ervaren verkoopteam draagt er zorg voor dat het samenstellen van uw lijst een plezier wordt. We vragen u graag om een afspraak te maken, zodat er zeker iemand beschikbaar is om u alle professionele uitleg te geven. Wij voorzien dan zoveel tijd als nodig om u in alle rust te laten kiezen en bij te staan met ons deskundig advies. Een verkoopster leidt u door de winkel en scant alle artikelen die u op uw lijst wenst. Uw lijst staat dan ook direct online met foto's bij alle artikelen.
  • U legt uw lijst liefst 12 weken voor de voorziene geboortedatum, maar het mag ook vroeger. Later kan natuurlijk ook, maar dan kunnen we niet altijd garanderen dat alle voorkeursartikelen voorradig zijn een maand voor de voorziene geboortedatum. Wenst u na het leggen van uw lijst nog iets toe te voegen, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem, spring gerust binnen of stuur een mailtje.
  • U kan al eens op onze webshop kijken om een idee te krijgen van ons assortiment. Vindt u een bepaald artikel niet terug, geen zorgen, ons aanbod is uitgebreider dan wat op de webshop staat.

Uw geboortelijst

  • Op uw geboortelijst plaatst u de artikelen die u wenst te kopen of te krijgen. De duurdere stukken kunnen bij elkaar gespaard worden met waardebonnen. Volledig fictieve lijsten leggen we niet, dan kan u beter kiezen voor waardebonnen.
  • Van zodra uw lijst gelegd is, krijgt uw toekomstige schat bij ons een persoonlijk kastje waarin de door u gekozen kleding en voorkeursartikelen gepresenteerd worden, zodat vrienden en familie gemakkelijk kunnen kiezen.
  • U kan voor de geboorte al de eerst nodige artikelen komen ophalen of samen laten leveren met de grote stukken. U betaalt op deze artikelen een waarborg van 70% en deze blijven nog beschikbaar op de lijst voor schenkers. (Kinderwagen en meubelen worden wel 100% aangerekend.) Bij het afsluiten van de lijst wordt deze waarborg verrekend met hetgeen nog openstaat of teruggestort als alle voorkeursartikelen gekocht zijn.
  • Komt u uw cadeautjes ophalen, laat ons iets weten. U staat even dubbel voor de deur en we helpen alles inladen. Liever parkeren: U vindt altijd plaats in de openbare parking recht tegenover de winkel.

Afsluiten geboortelijst

  • 6 tot 8 weken na de geboorte wordt de lijst meestal afgesloten (als u een babyborrel geeft na deze periode, kan de lijst natuurlijk nog wat langer openblijven). Er is geen aankoopverplichting voor de resterende producten van de lijst, behalve voor goederen (voorkeursartikelen) die specifiek voor uw lijst besteld werden.
  • U krijgt bij het afsluiten van uw geboortelijst een waardebon van 10% op het totaal van de aangekochte artikelen (m.u.v. solden en Martinelli).
  • Met uw persoonlijke inlogcode kan u heel duidelijk volgen wie wat voor u gekocht heeft en met 1 klik heeft u een pdf met een mooi overzicht. Zo kan u gemakkelijk uw bedankingskaartjes schrijven.
Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product added to compare.

Groot nieuws! Wij verkopen uit.

Wegens een niet te missen opportuniteit, sluiten we binnenkort de winkel. 7 december is de laatste dag!

Mis deze kans op prachtige showroommodellen niet. Kijk alvast eens op de webshop om de laatste items te bekijken.

Via mail info@babyenco.be zijn nog een hele tijd te bereiken.

Deze website gebruikt cookies.