Producten bestellen

Onze artikelen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën die u kan selecteren in het menu. Vervolgens kan u deze artikelen toevoegen aan uw bestelling. Wanneer al uw gewenste artikelen zijn toegevoegd aan uw winkelmandje, kiest u voor "afrekenen". Vervolgens moet u een aantal gegevens invullen waardoor wij deze bestelling kunnen verwerken.

Totstandkoming overeenkomst tussen de betrokken partijen

De leveringsvoorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten en zijn van toepassing op alle (overige) handelingen en rechtshandelingen tussen Baby & Co, bij wie u via deze website producten bestelt, en uzelf, ook wanneer die (rechts)handelingen niet mochten leiden tot, of niet in verband staan met, een overeenkomst.

Een overeenkomst komt pas tot stand wanneer u, nadat u via deze website één of meerdere producten hebt besteld, van Baby & Co langs elektronische weg de orderbevestiging van uw bestelling hebt ontvangen. De orderbevestiging wordt geacht te zijn ontvangen wanneer deze voor u toegankelijk is.

Voor alle betwistingen zijn alleen de rechtbanken van het district van de verkoper bevoegd.

Betalingsmethoden

Baby & Co accepteert de volgende betalingsmethoden:

Het bedrag moet op voorhand worden betaald. U kan het overschrijven op rekeningnummer: KBC Antwerpen 411-1119011-21 (vanuit het buitenland IBAN: BE17 4111 1190 1121; BIC/SWIFT: KREDBEBB) Of u kan via het betaalsysteem Multisafepay op onze site betalen.

Afhaling & Verzendingskosten

Afhaling

U kan uw bestelling komen afhalen in onze winkel (Quellinstraat 48-50, 2018 Antwerpen, België) tijdens de openingsuren: dinsdag t.e.m. zaterdag van 9.30 u tot 18u, vanaf het moment dat u bevestiging gekregen heeft dat uw bestelling beschikbaar is. U krijgt dan een bestedingskorting van 5% op het bestelde bedrag, te besteden in de winkel aan een ander artikel.

Verzendingskosten

Wij leveren, nadat we de betaling hebben ontvangen. Verzenden naar België is gratis vanaf 75 euro (anders + 5 euro transportkosten), naar Nederland vanaf 125 euro (anders + 9 euro transportkosten). Bij grotere bestellingen (volume en/of bedrag) neem eerst even contact op a.u.b., alsook bij verzending buiten België of Nederland.

Prijzen

Alle aangegeven prijzen zijn in Euro en inclusief 21%BTW. Alle aanbiedingen/afbeeldingen/prijzen zijn onder voorbehoud van type/scan fouten en/of wijzigingen door de fabrikant. (bij verzending buiten Europa: Alle prijzen zijn exclusief eventuele extra kosten die opgelegd worden door douane of andere eventuele importkosten)

Levering

  • Levering van de door u bestelde producten vindt plaats door een transporteur en/of door De Post voor verantwoordelijkheid van Baby & Co.
  • De leveringstermijn bedraagt tussen de 1 en 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling, na bevestiging van voorraad. De voorziene leveringstermijn wordt bevestigd per mail. De leveringstijden gelden als indicatie. Opgegeven leveringstijden zullen niet beschouwd worden als fatale termijn, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Baby & Co zal echter redelijkerwijs het mogelijke doen om levering  zo snel mogelijk te realiseren. Bij zendingen naar het buitenland, kan de douane de levering vertragen. Gelieve steeds een leveringsadres op te geven waar iemand uw goederen in ontvangst kan nemen. Als er niemand thuis is bij aflevering, gaan de regels van het betreffende bedrijf gelden.
  • Wij denken aan het milieu en herbruiken dozen die wij binnen krijgen van onze leveranciers. De doos die om uw bestelling heen zit kan dus een ander merk of product laten zien dan de producten die in uw bestelling zitten.

Ruilen en herroeping recht

Bij afhaling of bij levering bent u verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te inspecteren. Ruilen is uitsluitend mogelijk onder overlegging van het originele ticket en binnen veertien dagen na aflevering van het product. Het is mogelijk om uw geld terug te krijgen of het artikel om te ruilen. De producten dienen ongebruikt terug gestuurd te worden en in de staat van aankoop te verkeren (originele onbeschadigde verpakking) Baby & Co zal uitsluitend de aankoopprijs van het product vergoeden. De verpakking- en transportkosten zijn ten laste van de klant. Neem altijd eerst even contact met ons op als u iets wilt terugsturen. Producten die op maat gemaakt worden, kunnen niet geruild worden. Solden worden ook niet geruild.

Afbeeldingen en productbeschrijving

De getoonde afbeeldingen zijn slechts ter illustratie. Hoewel wij er alles aan doen om de afbeeldingen werkelijkheid getrouw te maken kunnen er verschillen zijn met de geleverde producten. De koper erkent voldoende op de hoogte te zijn gesteld van de productspecificaties. Baby & Co erkent geen enkele aansprakelijkheid bij verkeerd bestelde goederen.

Leveringsplicht en fraudebestrijding

Wij behouden ons het recht om orders die via onze website zijn binnengekomen te weigeren. In zo'n geval betalen wij het aankoopbedrag uiteraard terug, indien dit reeds betaald is. Van dit recht maken wij bijvoorbeeld gebruik als er artikelen verkeerd geprijsd zijn of als er door een software storing een verkeerd bedrag wordt aangerekend.

Privacy

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor de verwerking van uw bestelling. In het kader van de GDPR/AVG (General Data Protection Regulation/Algemene Verordening Gegevensbescherming) van 27 april 2016 die van kracht gaat op 25 mei 2018, melden wij u dat Baby & Co de Belgische wet van 8 december 1992 respecteert met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens.

Vestigingseenheid en inschrijving onderneming

Baby & Co is gevestigd op het volgende adres: Quellinstraat 48-50, 2018 Antwerpen, België. U kan ons telefonisch bereiken op het nummer +3232263562 of via mail info@babyenco.be
Baby & Co BV is ingeschreven met BTW nummer: BE0469167818 RPR Antwerpen

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product added to compare.

Groot nieuws! Wij verkopen uit.

Wegens een niet te missen opportuniteit, sluiten we binnenkort de winkel. 7 december is de laatste dag!

Mis deze kans op prachtige showroommodellen niet. Kijk alvast eens op de webshop om de laatste items te bekijken.

Via mail info@babyenco.be zijn nog een hele tijd te bereiken.

Deze website gebruikt cookies.