Dons wol 100*135 wasbaar 450gr
Dons wol 100*135 wasbaar 450gr
Dons wol 100*135 wasbaar 450gr
Dons wol 100*135 wasbaar 450gr
Dons wol 100*135 wasbaar 450gr
Dons wol 100*135 wasbaar 450gr

Dons wol 100*135 wasbaar 450gr

9006
Artikel kan online en in de winkel besteld worden - Gebruikelijke leveringstermijn 1-3 dagen
€ 135,00
Inclusief btw
Dons wol 100*135 wasbaar 450gr
Kleur
  • Wit

 

Deken met super wool

Dekbed babybed, zowel voor een ledikant 60*120 als 70*140.


  • Winterdekbed, licht en ademend, gevuld met 450 g wol per m²
  • Dankzij de uitzonderlijke vochtopname van wol transpireert de baby minder en blijft de temperatuur onder uw dekbed aangenaam en luchtig, zelfs wanneer het warmer wordt.
  • Geen schadelijke stoffen
  • Anti-allergisch
  • De dekbedden van dit gamma zijn behandeld met ESSENTIAL by Proneem - Antihuisstofmijt & Antibacterieel - 100% ACTIEVE bestanddelen van NATUURLIJKE oorsprong.
  • Al deze dekbedden zijn onderling combineerbaar dankzij een ingenieus systeem met drukknoopjes. U kunt bijvoorbeeld een WINTERdekbed combineren met een ZOMERdekbed of met een tweede WINTERdekbed, voor koude winters of koudegolven. Er zijn allerlei combinaties mogelijk, zodat u uw dekbed in ELK SEIZOEN kunt gebruiken.

Samenstelling: Tijk: 100% percale katoen; Vulling: 100% zuivere Belgische wol
Afmetingen: 100 x 135 cm
Onderhoud: In geval van nood of maximaal één keer per jaar: machinewasbaar met een wolprogramma op 30°C. Elektrische droogkast is verboden.

Een lokaal Belgisch en ethisch project dat de wol van onze streken en de knowhow van onze ondernemingen opnieuw valoriseert.
De concurrentie in China en andere Aziatische landen, de onstabiele brutoprijzen van de wol, de oplopende kosten, enz. De schapenhouders zijn ontmoedigd en de Belgische textielindustrie lijdt!
Zullen er op een dag geen schapen meer grazen in onze weilanden? Laten we ons overmeesteren door Azië met zijn kleine prijzen? Blijven we textielproducten gebruiken die afkomstig zijn van petroleum, zoals polyester?
We hebben ons verenigd en hebben besloten om samen te werken.
De schapenhouders in onze streken hebben zorg gedragen voor hun kuddes zodat ze de beste wol leveren.
Een wolhandelaar uit Verviers heeft de wol gekozen, gesorteerd en verzameld die het meest geschikt was voor het produceren van een licht, donzig dekbed van topkwaliteit.
Een wereldberoemde wolwasserij uit Verviers heeft de verwerking voor zijn rekening genomen.
Aangezien de wol evolueert en zich aanpast aan de hedendaagse behoeften, werden bepaalde dekbedden behandeld zodat ze gewassen kunnen worden in de machine (wolprogramma op 40°C) en tevens mijtwerend zijn, ook dat is Belgische topkwaliteit.
De productie hebben we toevertrouwd aan een naburige medewerker wiens technologie en knowhow voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product added to compare.

Deze website gebruikt cookies.