Stoel Childhome evolu ONE.80° nat/wit + beugel

Stoel Childhome evolu ONE.80° nat/wit + beugel

CHEVO180NW
Artikel kan enkel in de winkel besteld worden - Leveringstermijn tussen 0-90 dagen
€ 174,95
Inclusief btw
Stoel Childhome evolu ONE.80° nat/wit + beugel
Kleur
  • Chocoladebruin

 

Eetstoel

Niets zo lastig dan een stoel met een baby erin te verplaatsen. Daarom introduceren we de nieuwe Evolu ONE.80°. De awardwinnende Evolu stoel heeft nu een 180°-draaifunctie. De draaifunctie maakt het mogelijk om het kindje eten te geven in 3 verschillende posities zonder te stoel te moeten verplaatsen. Door heel gemakkelijk aan het hendeltje te trekken kan het kindje in de volgende positie geklikt worden. De stoel kan 90° met de klok meedraaien en 90° tegen de klok in terwijl het kindje aan tafel zit.
Trendy 2-in-1 hoge stoel witte stoel en naturelle poten is aan te passen aan 2 gebruikelijke tafelhoogtes: standaard eettafel van 75 cm en kindertafeltje van 50 cm. Optioneel zijn een set extra lange poten beschikbaar om de hoogte van de hoge stoel aan te passen aan een keukeneiland van 90 cm. Dankzij de eenvoudige montage, is het wijzigen van hoogte heel gemakkelijk.
Apart te verkrijgen is een in diepte verstelbaar eettablet zo dat het kind zijn eigen tafeltje heeft.

Childhome heeft een zeer grote keuze aan baby- en kinderproducten zoals alles voor de babykamer, voor op stap gaan met de baby, voor baby’s eten en drinken, decoratie, verzorging van de baby en speelgoed.

Product toegevoegd aan verlanglijstje

Deze website gebruikt cookies.