• Aanbieding!
  • -€ 5,68
Medela fles Calma 250ml
Medela fles Calma 250ml
Medela fles Calma 250ml
Medela fles Calma 250ml

Medela fles Calma 250ml

008.0189
Artikel kan online en in de winkel besteld worden - Gebruikelijke leveringstermijn 0-10 dagen
€ 13,27 € 18,95 -€ 5,68
Inclusief btw
Medela fles Calma 250ml

 

Babyfles

Medela fles

  • De fles is voorzien van Calma, een innovatief voedingssysteem voor baby's die borstvoeding krijgen.
  • Het heeft geen negatieve invloed op de borstvoeding en laat baby's drinken zoals ze aan de borst drinken; uw baby kan volgens een natuurlijk ritme drinken; pauzeren en ademen en blijft kalm en ontspannen, net als aan de borst
  • Uw baby moet een vacuüm creëren om de melkstroom op gang te brengen; net zoals bij borstvoeding.
  • Uw baby kan het natuurlijk zuiggedrag behouden waardoor het eenvoudiger wordt om te wisselen tussen Calma en borstvoeding.

Moedermelk gaat Medela bijzonder aan het hart. Het bevat alle voedingsstoffen die onmisbaar zijn voor de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van een baby en het sluit precies aan op de veranderende behoeften van de opgroeiende zuigeling. Met ten minste vijf maal zoveel bestanddelen als kunstvoeding, zit het vol met onmisbare vitamines, mineralen, vetzuren en belangrijke antilichamen die het afweersysteem versterken. Onlangs is aangetoond dat het ook stamcellen bevat, de universele bouwstenen voor groei en ontwikkeling. Moedermelk is waardevol. De manier waarop moedermelk wordt opgevangen en bewaard is essentieel voor de gezondheid van de baby. Daarom heeft Medela alleen BPA-vrije flessen en containers. Om het je nog comfortabeler te maken en je te helpen effectief te kolven, biedt Medela verschillende typen borstschilden, zodat je het borstschild kunt kiezen dat jou het beste past. De Store & Feed set voor moedermelk en de Startset voor borstvoeding bevatten onze populairste producten. Deze helpen je tijdens de eerste weken en zijn ook uitstekend geschikt om cadeau te doen.

Product toegevoegd aan verlanglijstje

Deze website gebruikt cookies.