Doona isofix

Doona isofix

SP102
Artikel kan online en in de winkel besteld worden - Gebruikelijke leveringstermijn 0-10 dagen
€ 149,90
Inclusief btw
Doona isofix
Kleur
  • Zwart

 

Doona accessoire

Doona base isofix

  • De basis van Doona wordt in de auto geïnstalleerd met de isofix connectoren, wat extra stabiliteit en veiligheid biedt.
  • Het Doona autozitje op wielen is eenvoudig op de basis te klikken zonder dat het nodig is het zitje extra te beveiligen met de autogordel.
  • In auto's zonder isofix-systeem kan de Doona vastgezet worden met de gordel.

Afmeting: in cm : 18,8 x 45 x 68,8
Gewicht: 7,2 kg

Wereldwijde experts op het gebied van engineering, veiligheid en medisch hebben de afgelopen jaren Doona ™ ontwikkeld. Hun belangrijkste focus was ervoor te zorgen dat uw baby veilig en comfortabel is, zowel binnen als buiten de auto. Natuurlijk is Doona ™ ontworpen om maximale bescherming voor de baby in de auto te bereiken. Vanwege de aard van het product en geïnspireerd door de positie van een baby in de armen van zijn moeder, zijn Doona ™ en zijn unieke pasgeboren inzetstuk ontworpen om de baby volledig te ondersteunen, zelfs wanneer hij buiten de auto wordt gebruikt. De positie van de baby in de Doona ™ stelt hem in staat om vrij te communiceren en direct oogcontact te houden, waardoor zijn ontwikkeling wordt vergemakkelijkt.

Product toegevoegd aan verlanglijstje

Deze website gebruikt cookies.