Bugaboo Fox2 compleet zwart/zwart

Bugaboo Fox2 compleet zwart/zwart

FOXZWZW
Artikel kan enkel in de winkel besteld worden - Leveringstermijn tussen 0-90 dagen
€ 1.149,00
Inclusief btw
Bugaboo Fox2 compleet zwart/zwart
 

De kinderwagen voor ultiem comfort, Bugaboo Fox2

De Bugaboo Fox2 omarmt uw levensstijl volledig: of u nu de stad in gaat, wilt reizen of ruige wandelingen wilt maken, dankzij de Bugaboo Fox 2 gaat het altijd gemakkelijk en soepeltjes.
U hoeft hem maar heel licht te duwen - geen moeite, gewoon gaan. Neem deze kinderwagen overal mee naartoe, van de kinderkopjes in de stad tot sneeuwpaden in de bergen.
De geavanceerde vering in de wielen en het onderstel in combinatie met de grote banden zorgen voor een soepele, stabiele rit voor u en uw kind, ongeacht de ondergrond.
De gemakkelijk toegankelijke en grote bagagemand zorgt ervoor dat u alles kan meenemen.
Dankzij het ultralichte frame en het soepele vouwmechanisme is de kinderwagen gemakkelijk in 1 stuk mee te nemen naar huis of in de auto te leggen. Heeeft u minder ruimte, dan kan u hem ook nog compacter opvouwen door de stoel/wieg en wielen los te halen van het onderstel.

Bugaboo heeft verschillende modellen kinderwagens, in heel veel verschillende kleuren. U kunt zelf een gepersonaliseerde kinderwagen samenstellen. U kunt de kleur van het chassis, draagmand, kap, handvat en wielen kiezen. Bugaboo heeft ook een heel handige kinderwagen voor een tweeling of voor één baby met een ouder broertje of zusje. Ook accessoires zoals voetzak, parasol en nurserytas zijn verkrijgbaar van Bugaboo.

Product toegevoegd aan verlanglijstje

Deze website gebruikt cookies.