• Aanbieding!
  • -€ 14,00
Kussen 40*60 wol wasbaar 200gr

Kussen 40*60 wol wasbaar 200gr

9203
Artikel kan online en in de winkel gekocht worden - Gebruikelijke leveringstermijn 1-3 dagen
€ 56,00 € 70,00 -€ 14,00
Inclusief btw
Kussen 40*60 wol wasbaar 200gr
Kleur
  • Wit

 

Mijn eerste kussen.

Luxe hoofdkussen, dat zowel soepel als stevig is dankzij de vulling van wollen bolletjes of vlokken wasbaar in de machine op 30°C met een wolprogramma. Mag niet in de droogkast.
De kussenovertrek is van katoenbatist gevoerd met een dunne sluier van wol en gewatteerd.
De hoofdkussens van dit gamma zijn behandeld met ESSENTIAL by Proneem - Antihuisstofmijt & Antibacterieel - 100% ACTIEVE bestanddelen van NATUURLIJKE oorsprong.
Dit is een premium product waarvan u vele jaren kunt genieten.
Afmetingen: 40 x 60 cm


Een lokaal Belgisch en ethisch project dat de wol van onze streken en de knowhow van onze ondernemingen opnieuw valoriseert.
De concurrentie in China en andere Aziatische landen, de onstabiele brutoprijzen van de wol, de oplopende kosten, enz. De schapenhouders zijn ontmoedigd en de Belgische textielindustrie lijdt!
Zullen er op een dag geen schapen meer grazen in onze weilanden? Laten we ons overmeesteren door Azië met zijn kleine prijzen? Blijven we textielproducten gebruiken die afkomstig zijn van petroleum, zoals polyester?
We hebben ons verenigd en hebben besloten om samen te werken.
De schapenhouders in onze streken hebben zorg gedragen voor hun kuddes zodat ze de beste wol leveren.
Een wolhandelaar uit Verviers heeft de wol gekozen, gesorteerd en verzameld die het meest geschikt was voor het produceren van een licht, donzig dekbed van topkwaliteit.
Een wereldberoemde wolwasserij uit Verviers heeft de verwerking voor zijn rekening genomen.
Aangezien de wol evolueert en zich aanpast aan de hedendaagse behoeften, werden bepaalde dekbedden behandeld zodat ze gewassen kunnen worden in de machine (wolprogramma op 40°C) en tevens mijtwerend zijn, ook dat is Belgische topkwaliteit.
De productie hebben we toevertrouwd aan een naburige medewerker wiens technologie en knowhow voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product added to compare.

Groot nieuws! Wij verkopen uit.

Wegens een niet te missen opportuniteit, sluiten we binnenkort de winkel.

Mis deze kans op prachtige showroommodellen niet. Kijk alvast eens op de webshop. Vergeet zeker niet even te bellen of de kamer, bekleding set babykamer, box, box bekleding, ... nog beschikbaar is.
De setprijs is zoals aangegeven op de webshop en kan niet gesplitst worden.

Deze website gebruikt cookies.