Luiertafel Pericles met lade
Luiertafel Pericles met lade
Luiertafel Pericles met lade
Luiertafel Pericles met lade

Luiertafel Pericles met lade

WT302
Artikel kan enkel in de winkel besteld worden
€ 199,95
Inclusief btw
Luiertafel Pericles met lade
Kleur
  • Chocoladebruin

 

Verzorgingsmeubel

De wastafel ‘Cindy’ is aantrekkelijk door haar strakke lijn.
In de hoge lade kunnen de vele spulletjes die je vaak nodig hebt (baby-olie, neusdruppels, flesjes,…) veilig opgeborgen worden uit de buurt van de nieuwsgierige babyhandjes. Een voordeel dat vaak bij andere gecombineerde meubels ontbreekt. Ook de luiers en de andere toebehoren zijn binnen handbereik door de extra opbergruimte.
De opstaande boorden aan de 3 zijden voorkomen dat je kind van de luiertafel kan vallen en bakenen tevens de verschoonzone af. De hoge lade is voorzien van softclose.
Afmetingen: L: 73 cm; D: 60 cm; H: 100cm

Het mooie uitschuifbare badmeubel Emma is aantrekkelijk door haar strakke lijn. In de hoge lade kunnen de vele spulletjes die je vaak nodig hebt (baby-olie, neusdruppels, flesjes,…) veilig opgeborgen worden uit de buurt van de nieuwsgierige babyhandjes. Een voordeel dat vaak bij andere gecombineerde meubels ontbreekt. Ook de luiers en de andere toebehoren zijn binnen handbereik door de extra opbergruimte. De opstaande boorden aan de 2 zijden voorkomen dat je kind van het badmeubel kan vallen en bakenen tevens de verschoonzone af.

Product toegevoegd aan verlanglijstje

Deze website gebruikt cookies.