Lijst van producten per merk Kissy Kissy

Kissy Kissy wilde een bedrijf creëren dat baby's en al hun mijlpalen vierde, een bedrijf dat baby's dezelfde vreugde en comfort geeft die ze ons geven. Dus gingen we in 1996 op zoek naar wat baby's het meest nodig hadden: kleding van hoge kwaliteit. Daarom begon Kissy Kissy van Tatiana & Company ouders, grootouders en cadeau-gevers babykleding aan te bieden die nog nooit eerder was gezien.

Elk moment met een baby is kostbaar en houdt een oneindige belofte in. Elk van de "primeurs" van uw baby is iets om te koesteren en kan "in een oogwenk" zijn. Het is dit idee van genieten van elk vluchtig moment dat Kissy Kissy zijn leven en inspiratie heeft gegeven.
Kissy Kissy wordt gerund door eigenaar Roxana Castillo, een trotse grootmoeder die dol is op haar kleinkinderen, en heeft een bekroonde collectie babykleding met een duizelingwekkende reeks nieuwe stijlen voor elk seizoen. In combinatie met onze toewijding aan hoogwaardige klantenservice en grote waarde, verdient Kissy Kissy al jaren lovende recensies van klanten en retailers.

Minder
Product toegevoegd aan verlanglijstje

Deze website gebruikt cookies .