Lijst van producten per merk Koelstra

Koelstra is al meer dan 85 jaar een fenomeen in Nederland. Sinds de oprichting in 1934 bouwt het Nederlandse merk Koelstra duurzame producten voor ouders en kinderen. De Koelstra kinderwagens met chromen spatborden en spaakwielen zijn voor velen herkenbaar.

Sinds de oprichting van Koelstra is er veel veranderd, maar de basis "The Original" is nog steeds hetzelfde. Koelstra staat voor kwaliteit, veiligheid, eenvoud en gebruiksgemak. Ontwerpers blijven voortdurend op zoek naar manieren om sneller, beter en slimmer te werken. Bij Koelstra worden de producten voortdurend verder ontwikkeld om u en uw kind zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast worden de Koelstra producten vaak al enkele jaren gebruikt. Voor Koelsra is het daarom extra belangrijk dat het product veilig en kwalitatief is. De Koelstra producten zijn robuust, veilig, stabiel en voldoen aan alle wettelijke en reglementaire eisen. U kunt vertrouwen op een Koelstra!
Sinds september 2015 is het 80-jarige familiebedrijf Koelstra uitgegroeid tot een zusterbedrijf van Atelier 49 Nederland BV. Dit familiebedrijf is sinds 1967 succesvol in het ontwerpen en produceren van babyverzorgingsproducten en exporteert haar merken bébé-jou en LUMA babycare wereldwijd. Bij Atelier49 wordt "4 generaties ervaring" gecombineerd met de technieken en trends van nu. Daarnaast staan kwaliteit en veiligheid bij al haar merken voorop!

Minder
Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product added to compare.

Groot nieuws! Wij verkopen uit.

Wegens een niet te missen opportuniteit, sluiten we binnenkort de winkel. 7 december is de laatste dag!

Mis deze kans op prachtige showroommodellen niet. Kijk alvast eens op de webshop om de laatste items te bekijken.

Via mail info@babyenco.be zijn nog een hele tijd te bereiken.

Deze website gebruikt cookies.