Lijst van producten per merk Stokke

Stokke AS bestaat sinds 1932 en is opgericht in Ålesund, een prachtig stadje aan de Noorse westkust. Stokke biedt een wereldwijde distributie aan kinderproducten in de segmenten kinderstoelen, kinderwagens, draagzakken, textielcollectie en babykamermeubelen.

Het eerste product voor kinderen werd in 1972 gelanceerd: de iconische Tripp Trapp®-stoel, ontworpen door Peter Opsvik, zag meer dan veertig jaar geleden het licht. In de late jaren negentig breidde de kindercollectie uit naar babykamermeubilair dat met het kind meegroeit. De innovatieve Stokke® Xplory®, onze eerste kinderwagen werd in 2003 gelanceerd. Hiermee werd meteen ook een nieuwe categorie geïntroduceerd. De Xplory® is een hoge kinderwagen waarbij het kindje naar de ouders kijkt.
Meer dan veertig jaar na de lancering van de Tripp Trapp® is de Stokke-filosofie nog steeds gebaseerd op één kernbegrip: het ontwerpen van producten in het beste belang van het kind. Alle producten zijn ontworpen om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren en de band tussen ouder en kind te optimaliseren.

Minder
Product toegevoegd aan verlanglijstje

Deze website gebruikt cookies .