Label Label houten blokkenhuis roze
Label Label houten blokkenhuis roze
Label Label houten blokkenhuis roze
Label Label houten blokkenhuis roze

Label Label houten blokkenhuis roze

LLWT-25088
Artikel kan online en in de winkel besteld worden - Gebruikelijke leveringstermijn 1-3 dagen
€ 22,99
Inclusief btw
Label Label houten blokkenhuis roze
Kleur
  • Roze

 

Houten speelgoed Label Label

Dit vier rijige minihuis is opgebouwd uit blokken gekleurd in Label-Label huisstijl en gemaakt van hoge kwaliteit hout. Wordt geleverd met 8 stokjes, 4 patronen en 14 verschillende blokken. Mix en match de stukjes en maak je eigen fantasiehuis. Creëer meer door je verbeelding.
Afmetingen: 23*20*5

Label Label werd in 2005 bekend met zijn labeldoekjes, in 2019 is de collectie volledig herboren! Het idee kwam van een lieftallige oma die dit maakte voor haar kleindochter. Geniaal bleek dit, want het enthousiasme werd gedeeld door de consumenten en de doekjes vlogen de deur uit. Heel snel kwam de concurrentie met hun versie labeldoekjes, knuffels en speendoekjes… waardoor het unieke weg was. Vernieuwing was dus nodig. Ook op vandaag! Na de originele doekjes, de dierenfiguren en tal van andere ontwerpen, was het tijd om Label-Label te restylen.

Het resultaat is een volledig nieuwe huisstijl, afgestemd op wat de ouders van vandaag belangrijk vinden. Trendy kleuren, milieubewuste materiaalkeuzes, duurzaamheid… Met deze “mindset” werd Label Label eind 2019 herboren en brengen ze in een eerste fase een duurzame collectie aan houten speelgoed. Ze blijven uiteraard elke dag verder werken om niet alleen deze collectie uit te breiden, maar ook om andere collecties uit te werken! Wordt zeker vervolgt…

No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product added to compare.

Deze website gebruikt cookies.