Label Label bijtring hout roze hart
Label Label bijtring hout roze hart
Label Label bijtring hout roze hart
Label Label bijtring hout roze hart

Label Label bijtring hout roze hart

LLST-15157
Artikel kan online en in de winkel besteld worden - Gebruikelijke leveringstermijn 0-10 dagen
€ 9,00
Inclusief btw
Label Label bijtring hout roze hart
Kleur
  • Roze

 

Houten speelgoed Label Label

Ontworpen zodat je baby op een veilige manier kan sabbelen en bijten met als doel het pijnlijk tandvlees van doorkomende tanden te verlichten.
De bijtring kan makkelijk worden vastgenomen door baby's.
Grijpen, spelen en naar de mond brengen bevorderen de sensorische ontwikkeling.
De combinatie van kwaliteitsvol FSC hout en non-toxic silicone zorgt voor een mooi, esthetisch design, is duurzaam en met respect voor het milieu.
Afmetingen: 8*3,5

Label Label werd in 2005 bekend met zijn labeldoekjes, in 2019 is de collectie volledig herboren! Het idee kwam van een lieftallige oma die dit maakte voor haar kleindochter. Geniaal bleek dit, want het enthousiasme werd gedeeld door de consumenten en de doekjes vlogen de deur uit. Heel snel kwam de concurrentie met hun versie labeldoekjes, knuffels en speendoekjes… waardoor het unieke weg was. Vernieuwing was dus nodig. Ook op vandaag! Na de originele doekjes, de dierenfiguren en tal van andere ontwerpen, was het tijd om Label-Label te restylen.

Het resultaat is een volledig nieuwe huisstijl, afgestemd op wat de ouders van vandaag belangrijk vinden. Trendy kleuren, milieubewuste materiaalkeuzes, duurzaamheid… Met deze “mindset” werd Label Label eind 2019 herboren en brengen ze in een eerste fase een duurzame collectie aan houten speelgoed. Ze blijven uiteraard elke dag verder werken om niet alleen deze collectie uit te breiden, maar ook om andere collecties uit te werken! Wordt zeker vervolgt…

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijstje

Deze website gebruikt cookies.