• Aanbieding!
  • -€ 4,19
Medela quick clean zakjes (5) microwave

Medela quick clean zakjes (5) microwave

008.0040
Artikel kan online en in de winkel besteld worden - Gebruikelijke leveringstermijn 0-10 dagen
€ 9,76 € 13,95 -€ 4,19
Inclusief btw
Medela quick clean zakjes (5) microwave
 

Magnetronzakken

Medela quick clean zakjes

  • Veilig, snel en praktisch; met de Quick Clean zakjes kun je je borstvoedingsaccessoires in ongeveer drie minuten desinfecteren; sneller en eenvoudiger dan uitkoken.
  • De zakjes werken net zoals een stoomsterilisator en kunnen je heel wat tijd besparen; je kunt ze gewoon vouwen en opbergen.
  • Voor deze unieke en krachtige reinigingsprocedure is alleen een magnetron en een beetje water nodig; het doodt 99,9% van de meest schadelijke bacteriën en ziektekiemen op borstkolfonderdelen en accessoires.
  • Een zakje kan maximaal 20 keer worden gebruikt.

Moedermelk gaat Medela bijzonder aan het hart. Het bevat alle voedingsstoffen die onmisbaar zijn voor de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van een baby en het sluit precies aan op de veranderende behoeften van de opgroeiende zuigeling. Met ten minste vijf maal zoveel bestanddelen als kunstvoeding, zit het vol met onmisbare vitamines, mineralen, vetzuren en belangrijke antilichamen die het afweersysteem versterken. Onlangs is aangetoond dat het ook stamcellen bevat, de universele bouwstenen voor groei en ontwikkeling. Moedermelk is waardevol. De manier waarop moedermelk wordt opgevangen en bewaard is essentieel voor de gezondheid van de baby. Daarom heeft Medela alleen BPA-vrije flessen en containers. Om het je nog comfortabeler te maken en je te helpen effectief te kolven, biedt Medela verschillende typen borstschilden, zodat je het borstschild kunt kiezen dat jou het beste past. De Store & Feed set voor moedermelk en de Startset voor borstvoeding bevatten onze populairste producten. Deze helpen je tijdens de eerste weken en zijn ook uitstekend geschikt om cadeau te doen.

Product toegevoegd aan verlanglijstje

Deze website gebruikt cookies.